Afhalen & verzenden

Verwerkingstermijn

We streven ernaar je bestelling af te werken binnen de 7 werkdagen. Wij doen alles met veel zorg en liefde en vinden het belangrijker dat je bestelling tip top in orde is, dan dat het snel geleverd wordt.

Heb je iets dringend nodig? Geen probleem! Neem dan even contact met ons op via info@frezels.be en dan bekijk ik voor jou wat er mogelijk is.

Bijzondere en afwijkende levertijden (bv. bij pre-orders) staan steeds vermeld op de productpagina's. Aangepaste levertijden omwille van verlofperiodes staan steeds vermeld op de homepage, en worden gecommuniceerd via de social mediakanalen.

 

Verzenden

Voor aankopen boven de 80 euro worden er binnen België geen verzendingskosten aangerekend. Voor bestellingen naar Nederland is dit vanaf 100 euro.

Verzendingskosten België

- Brievenbuspost (zonder track & trace): 3,50 euro (<100g) of 4,10 euro (100g-350g)
Deze optie is niet mogelijk voor al onze producten. Bij het afronden van je bestelling wordt het tarief voor brievenbuspost automatisch aangepast naar 6,95 euro indien het gewicht voor brievenbuspost overschreden werd. 
Opgelet: Brievenbuspost is doorgaans langer onderweg. Reken een maximum levertijd van 7 WERKDAGEN na verzenden.

- Levering in een postpunt/pakketautomaat (met track & trace): 5,05 euro
Gelieve bij opmerkingen in jouw winkelwagen het adres van het afhaalpunt in te vullen.  Je ontvangt een track & trace code zodat je de zending kunt volgen. Heb je dit niet ingevuld en toch 'levering in een afhaalpunt' aangeduid, dan wordt automatisch het dichtsbijzijnde afhaalpunt gekozen.

- Levering naar een adres (met track & trace): 6,95 euro
Je ontvangt via Bpost een track & trace code zodat je de zending kunt volgen. 

Verzendingskosten Nederland

- Levering naar een adres (met track & trace): 9 euro
Je ontvangt via DHL een track & trace code zodat je de zending kunt volgen. 

We zorgen er steeds voor dat je producten zorgvuldig verpakt worden, zodat ze niet beschadigd kunnen geraken onderweg. Ondervind je toch problemen? Neem foto’s van je producten en verpakking en mail het door naar info@frezels.be. 

BELANGRIJK

Het doorgeven van een correct adres is de verantwoordelijkheid van de koper. Extra kosten die hierdoor moeten gemaakt worden zijn volledig ten laste van de klant (koper).

Artikel beschadigd bij aankomst? Gelieve binnen 48 uur na ontvangst ons hierover te verwittigen via info@frezels.be met duidelijk bewijs van de beschadiging. Wij zullen daarna verder contact opnemen.
Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de klant vanaf hij/zij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in zijn/ haar bezit heeft gekregen.

 

Afhalen

Het is mogelijk om je pakje kosteloos op te halen in Beringen-Mijn. Duid deze optie aan bij het afronden van je bestelling en dan neem ik met jou contact op om een datum en uur af te spreken.