Over Frezels

Hallo iedereen! 

 

Welkom bij Frezels! Ik ben Silvia, woon samen met mijn vriend en kinderen in Beringen en werk ook nog als leerkracht. Sinds november 2015 ben ik de trotse mama van mijn dochter Tahnée. Samen met mijn vriend kreeg ik vervolgens nog 2 prachtige zonen: Ruíz (2018) en Félan (2021). 

@AnneRutten

@Annerutten_photography

 

Na de geboorte van Ruíz begon ik -dankzij mijn mama- met naaien. Tijdens de zwangerschap van mijn jongste zoontje Félan, kreeg ik last van bekkeninstabiliteit en moest ik al vroeger stoppen met werken. Aangezien mijn naaimachine op zolder -mijn bureau- stond en ik moeilijk trappen kon lopen, zocht ik een nieuwe hobby. Zo ontstonden de eerste tashangers en speenkoorden. 

Stilaan kreeg ik ook meer vraag om voor anderen iets te creëren en zo ontstond uiteindelijk 'Frezels'. De naam omvat enkele letters uit de namen van mijn 3 schatten van kinderen. 

Nieuwe dingen leren en creëren is volledig mijn ding. Er zal dus regelmatig een uitbreiding komen van ons assortiment. Sommige producten permanent, andere tijdelijk. Kom dus zeker af en toe eens langs om de nieuwe producten niet te missen. 

Vragen, opmerkingen of suggesties? We zijn altijd bereikbaar via het contactformulier of via info@frezels.be en sturen altijd een antwoordje terug.

 

Liefs, Silvia