Retourneren

We hopen dat je heel blij bent met je bestelling. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. 

Retourneer je de volledige bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag incl. eventuele verzendkosten teruggestort. Retourneer je een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder naar keuze. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in perfecte staat aan de webwinkel geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via of contactformulier of via info@frezels.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten wanneer we het product in goede staat hebben ontvangen.

UITZONDERINGEN

Producten die u via deze webwinkel hebt laten personaliseren en op maat voor u werden gemaakt vallen niet onder het terugbetalingsbeleid. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. Na succesvolle betaling is de verkoop hiermee definitief.