Veiligheids- en onderhoudsvoorschriften

Veiligheid

Onze handgemaakte creaties zijn met veel liefde gemaakt. Het is echter wel belangrijk om onze producten te controleren op beschadigingen of loszittende delen. Klik de materialen die ergens aan vastgeklikt kunnen worden (zoals een speenkoord, wagenspanner, hanger voor autostoel, sleutelhanger en tashanger) altijd ergens aan vast. Laat je kindje de producten nooit zonder toezicht van een volwassene gebruiken. Het gebruik is altijd op eigen verantwoordelijkheid en  Frezels is niet aansprakelijk voor eventuele schade/ongelukken door gebruik van onze producten.

Onze producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen. Ze zijn uiterst sterk, duurzaam en geschikt voor je kleintje om op te knabbelen. Onze houten kralen, ringen en bijtfiguren zijn gemaakt van onbehandeld en fijn geschuurd hout. 

Is het product een cadeautje? Geef deze info door.

Onderhoud

Je kan onze houten producten schoon maken door gebruik te maken van een vochtige doek. Probeer contact met overvloedig water te beperken. Dit kan namelijk zorgen voor slijtage en is dan niet meer veilig. Onze siliconen producten kan je afspoelen onder lauw water. Laat deze vervolgens aan de lucht drogen of droog af met een propere doek.